Idag hände något märkligt.

Idag morse tog jag en liten promenad,först gick jag runt skolan,sedan förbi min gamla lägenhet i Pudong,fortsatte bort till flygplatsen i Pudong,jag har ju bara sett den från tåget förut ungefär. På vägen tillbaka så stannar jag till på The Bund och stannar till vid Hjältemonumentet. Då upptäcker jag att det inte bara är ett hjältemonument,utan en förtäckt energikanon,en sådan som de har i spelet Halo. Jag hade misstänkt det redan förut,men först nu vart det uppenbart när de började ladda energistrålarna och tog ansats för att skjuta ned den internationella rymdstationen ISS.

Hjältemonumentets laserbeam energy canon.

Samtidigt som hörde mullret tittade jag upp mot Shanghai World Financial Center och då plötlsigt uppenbarar sig något som jag tidigare bara spekulerat i,men som nu blev uppenbart. Kina har under lång tid smusslat med att när de byggde SWFC så byggde man samtidigt in en Mordorfunktion så att de kan använda Saurons öga och titta på The Bund.

Saurons öga syns i toppen på SWFC.

Ni kanske förstår vilka enorma mängder energi det gick åt och det var uppenbart att kinesiska ledningen gjort missar i sina beräkningar. Något gick fel och det hördes bara ett stort muller,och det blev jordbävning. Några sekunder senare tittar jag bort mot Lujiazui och ser att Oriental Pearl tower,Jin Mao och Shanghai World Financial allihopa håller på att ramla över floden. Jag tar några raska steg åt höger och undviker precis att få Oriental Pearl Towers spira i hövvet.

Gamla Lujiazui.

Nya Lujiazui.

”Jaha,och nu då?”tänkte jag. Så jag gick och frågade några vakter vad det här skulle betyda? Hur skulle man göra det bästa av den här situationen liksom. De svarade att husen skulle ligga kvar och användas som stommar i broar över floden. Kina tycker såklart att det hela är lite genant så att nu har de omgående implementerat ett inverterat internetfilter så att den här nyheten inte ska nå ut till boende utanför Shanghai. Så om ni kan läsa det här på den här bloggen så innebär det att hela nattens haXXande har gett resultat.

Jag förstår om media är ivriga att rapportera om det här,bilderna får användas fritt om man tydligt visar mitt namn som upphovsman. Diverse frågor hänvisar jag till kommentatorsfältet. Nu ska jag till skolan,hav en trevlig dag.

 • Mats Englund

  Ett otroligt scoop. Sälj inte bilderna för billigt bara. Marknadsför dem snabbt,helst idag. Placera sedan pengarna vettigt. Låt ingen lura dig.

  • Anonym

   Jag är mycket tacksam för din råd,bra råd är dyra och har man inte råd så kanske man inte har råd med annat i framtiden.

 • Marcus

  Hahaha! Hände det idag,vad konstigt att det hände just idag! Väldigt märkligt =)

  • Anonym

   =) Vadå just idag? Det är väl lika liten chans vilken dag som helst eller?

   • Marcus

    Eller =)

 • Harald Hervor

  Har du tid att gå ut och gå rundor. Trevligt! Såg du till förra hyresvärden. Jag minns matstället där borta och det var så fint vid floden på kvällen. Nja,jag misstänkte de´….
  Vill du veta mer? GA hade att cykelbanan norr ut från Visby som det blivit krångel att bygga p g a området kring Lummelundaoch att nu äntligen var det löst. Man hade fått tillstånd och nu var det klart. Cykelbanan skulle helt enkelt gå ner i berget genom Lummelundagrottorna.
  GT hade En artikel om att det skulle byggas en jättebagge på Högklint som skulle inrymma ett fyravåningars hotell och att det var en tysk finansiär som hade sin hand med så att det skulle gå att genomföra.
  Gotlandsradion berättade att man kunde få byta vinterdäck gratis på östercentrum.

 • Anonym

  Jag kan såhär några dagar i efterhand avslöja att den här bloggposten bara är ett aprilskämt!