Aktuellt i Shanghai! (Och på Gotland.)

Eller,ja,just nu vill jag bara uppmärksamma er på att jag har gjort lite små uppdateringar här.
Erik passade på att ta en del bilder under julen och nu har jag anpassat dem lite och ändrat storlek på headern,ni som är uppmärksamma kanske har lagt märke till att det kommer nya bilder (3 olika) om ni uppdaterar sidan eller klickar er in på någon av bloggposterna. Tack för alla bilderna Erik!

Samme Erik har efter månader av påtryckningar från mig tagit sig i kragen och skaffat en blogg! Roligt! Senaste och kommande veckan gör han praktik hemma på Gotland och på Gotlands Allehanda,extra kul,de har ju en tradition av dra kompetenta fotografer till sig. Och att döma av Eriks blogg så verkar det som att de gjort ett rätt bra drag den här gången också!

Jag har även gjort lite fix på min huvudsida för att den ska bli lite roligare,hoppas på något ännu mer tilltalande framöver. Och vad hade jag gjort utan de hjälpsamma människorna på twitter?

  • en som behöver hjälp ibland

    Ja vad skulle det bli om inte hjälpande människor fanns. Ingen lever för sig själv.

    • Anonym

      Det finns nog ganska många som lever för sig själva,eremiter tror jag det kallas.